Skip to main content
Ylös

Elotec Aspect - näytteenottoilmaisin


Näytteenottoilmaisimet ovat Elotecin päätoimiala. Yli 75 000 myydyllä yksiköllä maatalouteen ja muihin haastaviin ympäristöihin kaikkialle maailmassa, olemme rakentaneet ainutlaatuisen kokemuspohjan.

Elotec Aspect on ainutlaatuinen all-in-one näytteenottoilmaisin, joka on maailmanlaajuisesti kysytty varmaan ja nopeaan savunilmaisuun, suojattavasta ympäristöstä riippumatta.

Jos olet rekisteröitynyt asiakas, voit helposti ostaa Aspect-tarvikkeita täältä

Tunnistinvaihtoehdot 

Elotec on kehittänyt uusia anturityyppejä vastaamaan kaikenlaisten ympäristöjen erilaisiin vaatimuksiin – kriittisistä kohteista puhtaissa ympäristöissä maatalouteen ja raskaaseen teollisuuteen – mikä tekee Elotec ASPECT:stä erittäin mukautuvan.

  • Grizzle havaitsee näkyvän savun luotettavasti jopa erittäin pölyisissä ympäristöissä.
  • Lazeer käyttää yhdistettyjä anturitekniikoita korkeimman mahdollisen herkkyyden saavuttamiseksi kaikentyyppisille tulipaloille, ja sitä käytetään varhaiseen varoittamiseen puhtaissa tiloissa.

ASPECT OIL – keinosavulle

ASPECT OIL ohjataan langattomasta kosketuspaneelista (tilattava erikseen), joka voi ohjata useita laitteita oman verkkonsa kautta. Asettamalla järjestelmän mukautettuun tilaan, ilmaisin erottaa keinosavun ja palosavun. Tällöin vältyt keinosavun ja pyroefektien aiheuttamilta ei-toivotuilta hälytyksiltä, mutta järjestelmä havaitsee silti palosavun ja antaa hälytyksen. Aikaviive automaattiselle palautumiselle normaaliin toimintatilaan on helppo asettaa, ja sitä voidaan pidentää tai peruuttaa milloin tahansa. Jäljellä oleva aika näkyy ohjauspaneelin näytössä.


Helppo käyttöönotto ja huolto Aspect Tool B:llä

Käyttämällä sovellusta älypuhelimellasi (Android ja iOS) on asennus ja huolto helpompaa kuin koskaan:

  • Tilatiedot selkeänä tekstinä ehdotettujen toimenpiteiden kanssa.
  • Kaikki asetukset valitaan selkeistä valikoista.
  • Laske ovatko putkistot vaatimusten mukaisia ja luo raportti.
  • Mahdollisuus tallentaa järjestelmätietoja ja konfiguraatioita pilvipalveluun.

Uusi Aspect View tarjoaa helpomman huollon ja vuositarkastuksen! 

Sovellus kertoo loppukäyttäjälle Aspectin tilan ennen kuin huoltoliike tulee sitä tarkistamaan. 

Aspect View on Aspect Tool B:n loppukäyttäjän versio. Tässä et voi tehdä muutoksia etkä tarvitse myöskään lisenssiä. 

  • Elotec Aspectin yksinkertainen tilakatsaus.
  • Ilmavirran ja raja-arvojen graafinen esitys.
  • Selkeä tapahtumaloki ja ehdotetut toimenpiteet.
  • Saat yleiskuvan asetuksista ja toimintatilasta.

Pipedraw suunnittelutyökalu

PipeDraw-ohjelmiston avulla voit helposti laskea ja varmistaa Elotec näytteenottoilmaisimien putkistojen vaatimustenmukaisuus. 


Tärkeitä käyttöalueita

Teollisuus- ja maatalousrakennusten kattokorkeus ja ilmanvaihtojärjestelmät edellyttävät, että näissä rakennuksissa on oltava ilmaisimien herkkyysluokka B. Tämä voi aiheuttaa haasteita tiloissa joissa luonnollisesti esiintyy pölyä ja syövyttäviä kaasuja, jotka voivat aiheuttaa ei-toivottuja hälytyksiä – tai jopa johtaa vikaantumisiin - laitteissa joita ei ole kehitetty näitä olosuhteita ajatellen.

 

Elotec ASPECT on markkinoiden ainoa laite, joka on riittävän vankka toimimaan ilman ongelmia tällaisissa ympäristöissä ja säilyttämään silti B-luokan herkkyyden EN54-20 mukaan.

Maatalous

ASPECT on se alkuperäinen maatalouden näytteenottoilmaisin, ja se on jo vuodesta 1992 lähtien toiminut Norjan ja Pohjoismaiden navetoissa, siipikarjataloissa, talleissa ja kasvihuoneissa vaikutuksen tekevillä tuloksilla.

Teollisuus

ASPECT tarjoaa varhaisen ja luotettavan havaitsemisen myös pölyisissä ja kosteissa ympäristöissä, ja se on ykkösvalinta teollisuus- ja varastotiloihin. B-luokan herkkyys tekee laitteesta sopivan myös korkeille kattokorkeuksille.

Kirkot

ASPECT on huoltoystävällinen ja lähes näkymätön järjestelmä varhaisen palon havaitsemiseen kirkkosaleissa. Suunnitteltu ankariin ympäristöihin tarkoittaa, että järjestelmä käsittelee helposti suuria lämpötilan muutoksia, ja Aspect tarjoaa paremman herkkyyden kuin pisteilmaisimet korkeissa kirkkosaleissa.


Klooripitoinen ympäristö?

Elotec Aspect on saatavana myös erillisenä versiona, joka sopii erityisesti uima-allastiloihin ja vastaaviin rakennuksiin. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja Elotec Aspect -pool:sta.


Elotec Aspect tarvikkeet

Language
Oma tili