Skip to main content
Ylös

Turvavalokeskukset


ELOTEC CBS-A300

Tämä on osoitteellinen turvavalokeskus joka tarjoaa 24 V virransyötön turvavalaisimille, opastevalaisimille ja tietokyltteille. Koko järjestelmä sekä yksittäiset valaisimet ovat helposti ohjattavissa, valvottavissa ja säädettävissä nettiselaimen kautta. Keskusyksikkö tarvitsee vain kaksi johdinta valaisimien virransyöttöön ja tiedonsiirtoon.

ELOTEC CBS-A300 on myös varustettu automaattisella säännöllisellä testauksella, joka takaa turvallisen toiminnan ja optimoidun toimivuuden kaikkina aikoina. Tämä on tehokas vaihtoehto turvavalaistukseen jonka avulla sinun ei tarvitse suorittaa kuukausitarkastuksia käsin. Akkuja ei myöskään tarvitse vaihtaa jokaisessa yksittäisessä valaisimessa, mikä säästää kustannuksia rakennuksen omistajalle pitkällä aikavälillä.


ELOTEC CBS-100/300

Elotec CBS-tuoteperhe tarjoaa 24VDC virtalähteen turvavalaisimille, opastevalaisimille ja reittivaloille. Elotec CBS voidaan yhdistää sekä MODBUS- että BACNET-protokollaan. Turvavalokeskus on valmistettu standardin EN 50171 mukaisesti. Reaaliaikaisen tarkastuksen lisäksi keskus suorittaa useita testejä valittujen asetusten mukaan.

Voit valita toimintatilan erikseen jokaiselle turvavalaisinkeskuksen neljälle lähdölle:

  • Ei-jatkuva tila (palaa sähkökatkon aikana).
  • Jatkuva tila (palaa jatkuvasti).
Language
Oma tili