Skip to main content
Ylös
ASUINRAKENNUKSET

ASUINRAKENNUKSET

Olipa kerrostalossa 6, 60 tai 160 asuntoa, yhteinen ilmoitus ja varhainen palonilmaisu on tärkeintä. Meillä on patentoituja ratkaisuja jotka antavat asukkaille mahdollisuuden ehkäistä turhia hälytysajoja, sekä ratkaisuja jotka täyttävät kaikki vaatimukset. Sekä langattomat että langalliset paloilmoitinjärjestlemät, anturiteknologia, kameravalvonta ja turvavalaisimet.

Ota yhteyttä

Paloilmoitus

Tarjoamme ratkaisuja kaikentyyppisten kerrostalojen palonilmaisuun. Laajan tuotevalikoiman avulla saat tarvitsemasi perinteisistä langallisista paloilmoitinjärjestelmistä, langattomista järjestelmistä ja tilapäisistä järjestelmistä jotka sopivat rakennusaikaiseen suojaukseen.

 

ELOTECNIQ – turvallinen ja yksinkertainen

Tämä ongelmanratkoja antaa asukkaille mahdollisuuden keskeyttää itse aiheutetut palohälytykset.

Asukkaat saavat aikaa savun tuulettamiseen, hälytys soi vain yhdessä asunnossa, eikä kenenkään tarvitse evakuoida kun tilanne on hallinnassa. 

Turvavalaisu

Meiltä saat turvavalaisimia kaikkiin asennuksiin, upotettuna kattoon, seinään, ripustettuna tai piilotettuna jalkalistaan. Toimitamme itsenäisiä, keskitettyjä ja hajautettuja ratkaisuja.

Kameravalvonta ja älykkäät liekki-ilmaisimet

Pitääkö rakennus turvata sisällä vai ulkona? Meillä on markkinoiden johtavat kamerat ja ohjelmistoja, jotka tarjoavat sinulle kristallinkirkkaan kuvan ja täyttävät toivotut tarpeet ja kunnianhimotasot.

Älykkäillä liekinilmaisimilla voidaan turvata julkisivu tai suuret avoimet sisätilat, kun halutaan havaita liekit tai lämmön kehittyminen varhaisessa vaiheessa.


Meidän suojaamia asuinrakennuksia


Lue lisää tuotteistamme asuinrakennuksiin

Language
Oma tili