Skip to main content
Ylös
30 vuotta turvallisempaa arkea

30 vuotta turvallisempaa arkea

Vuodesta 1992 lähtien olemme kuunnelleet asiakkaitamme ja kehittäneet tuotteita jotka tekevät arjesta turvallisempaa. Aloitimme maataloudesta ja nyt voimme ylpeinä viettää 30 vuotisjuhlia, kaikenlaisiin rakennuksiin sovitetulla hälytys- ja valvontatoiminnalla, jota asiakkaat kaikkialla maailmalla tarvitsevat.

Keitä me olemme

Kehitämme teknologiaa, joka säästää ihmishenkiä ja omaisuutta. Turvallisuus, yhteiskunnallinen hyöty ja laatu ovat päätavoitteitamme, ja innovaatiot ovat intohimomme. Kehitys on yksi vahvuuksistamme ja meillä on oma tuotekehitysosastomme joka ei näe mitään mahdottomana. Räätälöimme ratkaisut yhdessä muun yrityksen kanssa tarpeidesi mukaan ja teemme tiivistä yhteistyötä muun muassa jälleenmyyjien, konsulttien, asentajien ja vakuutusyhtiöiden kanssa.

 

Hälytys- ja valvontalaitteiden kokonaistoimittaja

Meillä on jälleenmyyjiä Islannista Dubaihin saakka jotka toimittavat ratkaisuja muun muassa elinkeinoon, teollisuuteen, maatalouteen, asuntoalueille, suojeltuihin rakennuksiin ja asuntoihin. Työskentelemme määrätietoisesti vaativimpiin ja äärimmäisiin ympäristöihin suunniteltujen tuotteiden kanssa ja olemme tällä alalla markkinajohtaja. Korkean laadun lisäksi tuotteidemme tulee olla myös helppoja asentaa ja helposti ymmärrettäviä.

 

Olemme m.m. kehittäneet ja myyneet

  • Paloilmaisujärjestelmiä yli 100 000 rakennukseen
  • 60 000 näytteenottoilmaisinta
  • Yli miljoona pisteilmaisinta

 

Tuotanto

Elotec valmistaa ydintuotteita Oppdalin pääkonttorissa, ja on tuotantoa myös yhteistyökumppaneilla ympäri maailmaa. Toimimme Saksan VdS:n ISO 9001:n sertifioiman laatujärjestelmän mukaisesti.

 

Varasto ja logistiikka

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme varmistaa tilauksesi laadun ennen kuin huippuluokan robottivarasto varmistaa nopean ja oikean tavaran noudon. Oma tehdas ja erittäin hyvät tilausrutiinit tekevät meistä toimituskykyisempiä kuin useimmat.

 

Asiakkaita kaikkialla maailmassa

Jos huomaat arjessasi tuotteita joissa on logomme, voit tuntea olosi turvalliseksi. Sitten rakennus turvataan ratkaisuillamme. Olemme ylpeitä voidessamme turvata rakennuksia kaikkialla Suomessa ja kansainvälisesti Islannista Dubaihin.

Language
Oma tili