Skip to main content
Ylös

Tutkateknologia


Elotec EloCare X10 tarkkailee läsnäoloa ja hengitystiheyttä tutkan ja tekoälyn avulla. 

 

Ratkaisun on kehittänyt Elotec itse, ja se perustuu tutkateknologiaan joka pystyy seuraamaan liikkeitä huoneessa aina ihmisen rinnassa tapahtuviin liikkeisiin asti. Järjestelmä ilmoittaa kun tällaiset liikkeet loppuvat tai putoavat asetettujen kynnysarvojen alapuolelle, ja näyttää helposti ymmärrettävää tietoa läsnäolevalle henkilökunnalle. Tämä antaa mahdollisuuden havaita epänormaalit tilanteet ja suorittaa tarkempaa valvontaa ja toimenpiteitä.

Ensimmäinen maailmassa

Järjestelmä on varustettu tekniikalla ja ainutlaatuisilla ominaisuuksilla joita vain Elotec toimittaa tunnetuilla markkinoilla. Maailman ensimmäisenä toimittajana useilla segmenteillämme olemme rakentaneet vankan kokemuksen räätälöidyistä, käyttäjäystävällisistä ratkaisuista.

Faksi Norjan Adresseavisenilta.

 

Elotec EloCare X10 vankilassa ja putkassa

Järjestelmän tarkoituksena on antaa työntekijöille mielenrauhaa että suljetuissa tiloissa olevat vangit ovat valvottuina, myös pakollisten tarkastuskierrosten välillä. Elotec EloCare X10 pyrkii tunnistamaan säilöönotetun läsnäolon liikkeen ja hengityksen avulla, määrittämättä syytä näiden parametrien muutoksille *). Tarkoituksena on vangin elonmerkkien ja liikkeen avulla auttaa henkilökuntaa seurannassa jo olemassa olevien rutiinien ohella.

 

On jo asennettu useissa maissa

Elotec EloCare X10 on jo asennettu useisiin vankiloihin Norjassa ja muissa maissa. Työskentelemme jatkuvasti projektien parissa ja kysyntä on suuri niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

 

Elotec EloCaren muut käyttötarkoitukset

Laitteet voivat auttaa tehostamaan resurssien käyttöä useilla osa-alueilla ja aiomme muun muassa pystyä auttamaan terveys- ja hoitopalveluiden ammattilaisia. Siellä Elotec EloCare X10 tarjoaa asiakkaan silmälläpidon mahdollisuuden, järjestelmä ei korvaa ihmiskontaktia tai lääkintähenkilöstön suorittamia tutkimuksia.

Elotec voi tarjota integraatioratkaisuja, jotka keskustelevat olemassa olevien järjestelmien kanssa, sekä uusien teknisten ratkaisujen mukautuksia ja täydentämisiä. Elotec EloCare X10:n käyttö kotipalveluissa tarjoaa myös vanhuksille ja hoidon tarpeessa oleville turvallisuutta, ja he voivat asua kotona pidempään.

Elotecilla on nyt myös kehitteillä täysin uusi ja uraauurtava teknologia lääketieteellisen hyväksynnän alla, laajaan käyttöön terveydenhuollossa ja muilla segmenteillä (esim. kotimarkkinoilla)

*) Elotec EloCare X10 ei ole tarkoitettu diagnosoimaan, hoitamaan tai ehkäisemään mitään sairauksia.

 

Onko sinulla kysyttävää Elotec EloCare X10:stä, haluatko tarjouksen tai lisätietoja? Soita 06 2228 401 tai lähetä sähköposti info@elotec.fi

Language
Oma tili